Het terras

Stel je voor: je gaat ’s avonds stappen met je vrienden, maar voordat je de club in gaat, ga je eerst nog even op het terras zitten. Je hebt je mobiele telefoon op school en in de trein al de hele dag gebruikt en inmiddels is deze zo goed als leeg. Je hebt echter nog een hele avond en nacht te gaan en je wilt maar al te graag bereikbaar blijven voor je vrienden. Hiervoor biedt DesignCharger de oplossing.

Het product

De DesignCharger is een accessoire voor terrastafels. Het is een powerbank en kaarshouder in één en kan meerdere mobiele apparaten opladen. Doordat het niet zomaar een kaarshouder is, maar het een ontwerp heeft welke opgaat in de stijl van het terras, valt het bijna niet op dat het eigenlijk ook een oplader voor mobiele telefoons is.

De powerbank heeft twee aansluitingen zodat twee mensen per tafel hun telefoon kunnen opladen. De kabels die bij de DesignCharger geleverd worden zijn extra kort, zodat de DesignCharger alleen gebruikt wordt om de telefoon op te laden en niet om gezelligheid op het terras te onderbreken met een telefoon-pauze. Bovendien worden verschillende kabels bij het product geleverd, omdat elk telefoonmerk tegenwoordig een andere kabel gebruikt. Ten slotte kunnen horecaondernemers de DesignCharger in verschillende kleuren bestellen en krijgen zij de mogelijkheid hun bedrijfsnaam in het product te verwerken.