Wij van DesignCharger zorgen dat u als horecaondernemer uw omzet ziet stijgen dankzij ons innovatieve product, namelijk een kaarshouder en een powerbank inéén met een sfeerrijk industrieel design. DesignCharger biedt voordeel voor zowel de gastheer als de gast. Gasten blijven namelijk langer zitten en verlaten het terras met een fijn, maar vooral ook veilig gevoel. 

We leven inmiddels in een wereld waarin iedereen het liefst 24 uur per dag bereikbaar is. De DesignCharger zorgt ervoor dat mensen telefonisch bereikbaar blijven, ook wanneer zij op het terras zitten. Uit onderzoek is gebleken dat mensen het vervelend vinden om niet bereikbaar te zijn als ze op het terras zitten dan wel het terras verlaten. Zelfs wordt aangegeven dat het men een onveilig gevoel geeft wanneer zij niet meer bereikbaar zijn. 

De horecaondernemer krijgt van klanten vaak de vraag of het mogelijk is om hun device op te laden. Veelal wordt dit beantwoord met 'nee', en mocht het dan toch mogelijk zijn, dan moet de klant zijn/haar device onbewaakt bij een stopcontact leggen, wat blijkt uit een onderzoek gehouden onder horecaondernemers. Uiteraard zijn horecaondernemers ook altijd op zoek naar mogelijkheden om de klant langer te laten zitten op het terras, waardoor zij automatisch meer consumpties af zullen nemen. De DesignCharger is dé oplossing voor al deze hedendaagse ontwikkelingen. 

Het product

De DesignCharger bestaat uit een sterk metalen frame met daarop ruimte voor een kaarshouder. Bij het product wordt een oplaadpunt geleverd (inclusief bijbehorende oplaadkabels), kabelklemmen, een kaarshouder en een MultiPort Charger. Zie voor de specificaties van het oplaadpunt en de MultiPort Charger het kopje 'specificaties' op deze pagina. 

Het product kan volledig naar wens worden samengesteld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de DesignCharger uit te breiden naar een peper en zout-, kaars- en menukaarthouder in één. Ook is het mogelijk om reclame-uitingen op de DesignCharger te plaatsen. Neem voor alle mogelijkheden, eigen ideeën en een prijsaanvraag contact met ons op via de pagina 'Contact'.


Specificaties

Specificaties DesignCharger

Afmetingen: 18,5 cm x 18,5 cm

Gewicht: xxx
Specificaties oplaadpunt

Merk: Silicon Power

Ingang: USB micro Female
Uitgang: 2x USB A Female
Laadsnelheid: 2.100 mA + 1.000 mA
Capaciteit: 20.000 mAh
Oplaadcapaciteit: 8 smartphones van 0% naar 100%